Stagiair

Lisa Vogels

Heehoi, ik ben Lisa, derdejaars student Bewegingswetenschappen. Momenteel volg ik de minor Sport en Sportpsychologie en ben ik via deze minor bij (W)eet wat je doet terecht ben gekomen. In ieder geval tot het einde van dit schooljaar zullen Lieke en ik als stagiair werkzaam zijn bij dit mooie project. Samen zullen wij onder andere de zorgkaart updaten en helpen met flyers maken.

Ik houd zelf veel van sporten en bewegen. Ik ben geen topsporter, maar ik doe wel serieus aan kickboksen en powerliften, maar surfen, lange afstanden lopen (Nijmeegse Vierdaagse) of klimmen vind ik ook heel erg leuk om te doen. Verder geef ik zelf trainingen, werk ik bij een strandtent en maak schoon in de sportschool. Kortom, ik vind van alles erg leuk en ben graag bezig :).

Wat mij zo aanspreekt bij (W)eet wat je doet is dat het project zich in zet voor de preventie van eetstoornissen in plaats van de behandeling zelf. Ik heb helaas persoonlijke ervaring op het gebied van een eetstoornis in de sport en ben het er dan ook zeer eens met het feit dat preventie van een eetstoornis écht heel erg belangrijk is. Vooral bij gewichtklasse sporten is denk ik nog veel ruimte is voor verbetering. Toen deze stage tijdens een college benoemd werd, stond ik dan ook meteen ‘aan’. Ik dacht direct: dit wil ik, hier wil ik bij helpen.

Tijdens mijn stage hoop ik (en denk ik) heel veel te gaan leren. Ik heb er in ieder geval veel zin in!